Om företaget

Älggårdsberget drivs av företaget ”Tessan i Sillre”. Företaget tog över verksamheten i oktober 2020 och har som målsättning att Älgårdsberget ska bli en knutpunkt för lokalboende och företagare samt näringslivet. Älggårdsberget består bland annat av boende, konferensanläggning och kontorsavdelning för uthyrning.

Restaurangen är öppen för lunch samt för sociala event. Besök vår facebooksida tessan på alggardsberget för mer information om kommande event. Den fina trädgården och hela området kring Älgårdsberget är en underbar plats att besöka.

Tessan i sillre

Tessan i Sillre driver ett flertal andra fastigheter i områderna Sillre, Utanede och Bispgården för både företag och privatpersoner. Tessan i sillre har arbetat med ett flertal stora företag som är involverade med olika vind- och vattenkraftprojekt och erbjudit företagslösningar i form av boende, kontor, utbildningsmöjligheter, garage samt lagringsytor. Våra boenden ligger i nära anslutning till ett flertal vindkraftsparker så som Viksjö, Jenåsen, Kråktorpet.  

Besök hemsidan http://www.tessanisillre.se för mer information. 

 

 

 

/

%d bloggare gillar detta: